Maatregelen i.v.m. corona-viruS

In verband met de ontwikkelingen van het corona-virus zijn wij genoodzaakt de praktijk te sluiten voor reguliere behandelingen.

Vanaf 15 maart 2020 zullen wij alleen zeer dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen, pijn, een ontsteking/zwelling of een ongeval behandelen, Deze maatregel geldt alleen voor gezonde, niet besmette patiënten. Patiënten die in aanraking zijn geweest met besmette personen of korte tijd geleden in het buitenland zijn geweest adviseren wij om eerst contact met de huisarts op te nemen.

Voor zeer dringende spoedgevallen tijdens kantooruren kunt u het reguliere nummer van de praktijk bellen: tel. 0546-57 30 50.

Voor spoedgevallen in de avonduren en weekenden verwijzen wij u naar de tandartsposttwente :  tel053 792 00 40.  https://tandartsposttwente.nl

Via onderstaande link vindt u meer patiëntinformatie omtrent het coronavirus:

https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-heb-je-een-afspraak-bij-de-tandarts/

wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan......

Het grote aantal patiënten van Tandheelkunde Beverdam leidt op dit moment tot te lange wachttijden voor behandelingen. Om de kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt een (tijdelijke) patiëntenstop in te voeren voor nieuwe patiënten.  Als de patiëntenstop wordt opgeheven zullen wij dit melden op onze website.

Patiënten met een specifieke zorgvraag omtrent implanteren kunnen zich  telefonisch melden of zich door de eigen tandarts laten verwijzen naar onze praktijk. 

Voor onze huidige patiënten geldt; Voor het maken van een afspraak voor een behandeling of periodieke controle kunt u onze praktijk bellen. Het heeft onze voorkeur om na de behandeling of controle direct een afspraak te maken voor de volgende periodieke controle.