VErbouwing praktijk BEverdam

Onze praktijk wordt verbouwd en voor een deel vernieuwd. Hierdoor hebben wij minder kamers ter beschikking dan normaal. Een aantal dagen per week werken wij daarom in een ochtend en avondshift, om zoveel mogelijk afspraken door te kunnen laten gaan. Echter is onze afspraken-agenda enorm beperkt door het missen van deze behandelkamers en duurt het langer dan u van ons bent gewend voordat wij een vervolgafspraak kunnen plannen.  Na de zomervakantie verwachten wij weer met een normale agenda te kunnen werken en de tijd voor het maken van een vervolgafspraak weer te kunnen verkorten. 

 

wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan......

Het grote aantal patiënten van Tandheelkunde Beverdam leidt op dit moment tot te lange wachttijden voor behandelingen. Om de kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt een (tijdelijke) patiëntenstop in te voeren voor nieuwe patiënten.  Als de patiëntenstop wordt opgeheven zullen wij dit melden op onze website.

Patiënten met een specifieke zorgvraag omtrent implanteren kunnen zich  telefonisch melden of zich door de eigen tandarts laten verwijzen naar onze praktijk. 

Voor onze huidige patiënten geldt; Voor het maken van een afspraak voor een behandeling of periodieke controle kunt u onze praktijk bellen. Het heeft onze voorkeur om na de behandeling of controle direct een afspraak te maken voor de volgende periodieke controle.