Maatregelen i.v.m. corona-viruS

In verband met de ontwikkelingen van het corona-virus zijn wij genoodzaakt de praktijk te sluiten voor reguliere behandelingen.

Vanaf 15 maart 2020 zullen wij alleen zeer dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen, pijn, een ontsteking/zwelling of een ongeval behandelen, Deze maatregel geldt alleen voor gezonde, niet besmette patiënten. Patiënten die in aanraking zijn geweest met besmette personen of korte tijd geleden in het buitenland zijn geweest adviseren wij om eerst contact met de huisarts op te nemen.

Voor zeer dringende spoedgevallen tijdens kantooruren kunt u het reguliere nummer van de praktijk bellen: tel. 0546-57 30 50.

Voor spoedgevallen in de avonduren en weekenden verwijzen wij u naar de tandartsposttwente :  tel053 792 00 40.  https://tandartsposttwente.nl

Via onderstaande link vindt u meer patiëntinformatie omtrent het coronavirus:

https://www.allesoverhetgebit.nl/nieuws/coronavirus-heb-je-een-afspraak-bij-de-tandarts/

 

Weekend- en avonddiensten
 

Vanaf 1 januari 2020 is onze praktijk aangesloten bij de Tandarts Post Twente. Dat betekent voor u als patiënt van deze praktijk,  dat u voor pijnklachten  dagelijks terecht kunt bij de Tandarts Post Twente. Voor spoedeisende situaties o.a. nabloedingen, ongeval en acute ontsteking is de post 24/7 bereikbaar. Dit geldt uiteraard alleen buiten de openingstijden van uw eigen tandarts. De Tandarts Post Twente is gevestigd in het centrum van Enschede tegenover het nieuwe ziekenhuis en u kunt er vrij parkeren op avonden en in de weekenden.

 

Voor meer informatie:

www.tandartsposttwente.nl

 

Contactgegevens:

Beltstraat 43 D

7512 AC Enschede

053 792 00 40

www.tandartsposttwente.nl

info@tandartsposttwente.nl

 

Deze informatie is ook te vinden op het antwoordapparaat van onze praktijk.  (tel: 0546-573050)