VErbouwing praktijk BEverdam

Onze praktijk wordt verbouwd en voor een deel vernieuwd. Hierdoor hebben wij minder kamers ter beschikking dan normaal. Een aantal dagen per week werken wij daarom in een ochtend en avondshift, om zoveel mogelijk afspraken door te kunnen laten gaan. Echter is onze afspraken-agenda enorm beperkt door het missen van deze behandelkamers en duurt het langer dan u van ons bent gewend voordat wij een vervolgafspraak kunnen plannen.  Na de zomervakantie verwachten wij weer met een normale agenda te kunnen werken en de tijd voor het maken van een vervolgafspraak weer te kunnen verkorten. 

 

* Tandheelkunde Beverdam en Tandartspraktijk Lageveen samen 1 praktijk! 

Tandheelkunde Beverdam en Tandartspraktijk Lageveen gaan per 01 juni 2022 samen verder onder 1 naam; Tandheelkunde Beverdam. 

Vanaf 20 juni kunt u zich bij binnenkomst bij de gezamenlijke balie melden! 

Deze samenwerking heeft verder geen veranderingen tot gevolg voor onze patiënten.

 

Weekend- en avonddiensten
 

Vanaf 1 januari 2020 is onze praktijk aangesloten bij de Tandarts Post Twente. Dat betekent voor u als patiënt van deze praktijk,  dat u voor pijnklachten  dagelijks terecht kunt bij de Tandarts Post Twente. Voor spoedeisende situaties o.a. nabloedingen, ongeval en acute ontsteking is de post 24/7 bereikbaar. Dit geldt uiteraard alleen buiten de openingstijden van uw eigen tandarts. De Tandarts Post Twente is gevestigd in het centrum van Enschede tegenover het nieuwe ziekenhuis en u kunt er vrij parkeren op avonden en in de weekenden.

 

Voor meer informatie:

www.tandartsposttwente.nl

 

Contactgegevens:

Beltstraat 43 D

7512 AC Enschede

053 792 00 40

www.tandartsposttwente.nl

info@tandartsposttwente.nl

 

Deze informatie is ook te vinden op het antwoordapparaat van onze praktijk.  (tel: 0546-573050)