VErbouwing praktijk BEverdam

Onze praktijk wordt verbouwd en voor een deel vernieuwd. Hierdoor hebben wij minder kamers ter beschikking dan normaal. Een aantal dagen per week werken wij daarom in een ochtend en avondshift, om zoveel mogelijk afspraken door te kunnen laten gaan. Echter is onze afspraken-agenda enorm beperkt door het missen van deze behandelkamers en duurt het langer dan u van ons bent gewend voordat wij een vervolgafspraak kunnen plannen.  Na de zomervakantie verwachten wij weer met een normale agenda te kunnen werken en de tijd voor het maken van een vervolgafspraak weer te kunnen verkorten. 

 

* Tandheelkunde Beverdam en Tandartspraktijk Lageveen samen 1 praktijk! 

Tandheelkunde Beverdam en Tandartspraktijk Lageveen gaan per 01 juni 2022 samen verder onder 1 naam; Tandheelkunde Beverdam. 

Vanaf 20 juni kunt u zich bij binnenkomst bij de gezamenlijke balie melden! 

Deze samenwerking heeft verder geen veranderingen tot gevolg voor onze patiënten.

Klachtenregeling

Wij willen in onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluiten op uw wensen en verwachtingen. Daarnaast doen wij er alles aan om uw privacy te waarborgen. Wij waarderen het zeer als u vragen en/of opmerkingen die ons daarbij kunnen helpen aan ons kenbaar maakt.

Mocht u ondanks onze grootste zorg toch een klacht hebben, dan helpen wij u hier graag mee. Wij zullen ons uiterste best doen om het (eventuele) probleem naar uw tevredenheid op te lossen. Daarnaast leren wij van elke klacht!

Mochten we er samen niet uitkomen, kunt u contact opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP) van de Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde (NMT). Deze klachtenregeling voldoet aan de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector. Het TIP is telefonisch bereikbaar via (0900) 2 02 50 12 (€ 0,15 per minuut) (maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 12.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag ook van 13.30 - 16.30 uur).