VErbouwing praktijk BEverdam

Onze praktijk wordt verbouwd en voor een deel vernieuwd. Hierdoor hebben wij minder kamers ter beschikking dan normaal. Een aantal dagen per week werken wij daarom in een ochtend en avondshift, om zoveel mogelijk afspraken door te kunnen laten gaan. Echter is onze afspraken-agenda enorm beperkt door het missen van deze behandelkamers en duurt het langer dan u van ons bent gewend voordat wij een vervolgafspraak kunnen plannen.  Na de zomervakantie verwachten wij weer met een normale agenda te kunnen werken en de tijd voor het maken van een vervolgafspraak weer te kunnen verkorten. 

 

De praktijk 

Wij zijn trots op onze moderne praktijk, die kwalitatief hoogwaardige zorg verleent.  Om dit te realiseren leveren onze vakbekwame medewerkers uitstekende mondzorg en schenken ze veel tijd aan persoonlijke aandacht en service. 

Op onze site vindt u informatie over onze praktijk en over ons team. Wij vinden het belangrijk dat u een beeld krijgt van wie wij zijn, wat wij doen en waar we voor staan. En, wij willen al onze (toekomstige) patiënten graag zo correct mogelijk informeren. Mist u informatie of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op; telefonisch via 0546-573050 of via het contactformulier

Wij verzoeken u vriendelijk om wijzigingen zoals bijvoorbeeld uw adres, telefoonnummer of veranderingen m.b.t. uw gezondheid z.s.m. aan ons door te geven!

 

Preventieve Mondzorg

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor mondzorg. Daarom kiezen wij er voor veel aandacht te besteden aan preventieve mondzorg. Met onze preventieve mondzorg voorkomen we (zoveel mogelijk) gaatjes, ontstekingen, beschadigd tandvlees, slechte adem, etc. 

Het is daarom van belang om regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controle, zodat we tijdig kunnen ingrijpen als er problemen zijn. Met ons team van assistentes en tandartsen willen wij samen onze patiënten motiveren en begeleiden in hun gebitsverzorging.

De belangrijkste preventieve maatregel is goede mondhygiëne.

Onze preventie assistentes geven een uitgebreide gebitsreiniging, mondhygiëne instructie en nazorg om dit te waarborgen. Om meer aandacht en tijd aan preventie te kunnen geven, zal in het vervolg aan uw controle-afspraak, indien nodig, een preventie-afspraak gekoppeld worden. Tijdens deze afspraak wordt er uitleg gegeven over de mondhygiëne en kunt u gelijktijdig behandeld worden voor het verwijderen van tandsteen, en het maken van controlefoto’s.